The forums are closed as we are moving all discussions into Discord.

Join our Discord server by following this link.

Coś jest niezrozumiałe?

Our Polish language forum

Moderator: Ravignir

Coś jest niezrozumiałe?

Postby Ergo » Thu Feb 04, 2016 6:25 am

Jeżeli nie rozumiesz czegoś w mechanice gry lub też karty - pisz! Na pewno pomożemy :)
Ergo

Re: Coś jest niezrozumiałe?

Postby mdraf » Mon Apr 18, 2016 8:44 am

Dla mnie niezrozumialy jest czas oczekiwania na gracza. Nie rzadko zdarza mi sie czekac ponad 2 minuty na pojedynek. Jaki jest wasz sredni czas czekania na rozgrywke? O ktorych porach dnia (lub nocy) jest najlepiej grac?

Mam wielka nadzieje ze ta gra zyska na popularnosci bo jest tego warta.
mdraf

Postby Rimuel » Mon Apr 18, 2016 8:55 am

Powiem szczerze, że czasem czeka się 30 sekund a czasem 2 minuty. Jak mam czekać dłużej to myślę, że lepiej zresetować wyszukiwacz, bo parę razy miałem tak, ze czekałem i nic nie chciało znaleźć, zresetowałem i znalazło po 5 sekundach. Ogółem więcej graczy wydaje mi się, ze jest wieczorami i na rankedach a nie meczach towarzyskich.
Rimuel

Postby LlanowarElf » Sat Feb 11, 2017 12:38 pm

Cześć All :)

Czy to normalne, że planowany turniej dla nowych graczy się nie odbywa ? :)
Tzn miał być o 13:30, ale nie było możliwości zapisu - okienko turniejowe mówi, że następny będzie o 19:30.
Być może to kwestia tego, że nie było chętnych... tak czy inaczej pozostało jeszcze z 10min do rozpoczęcia :o
LlanowarElf

Postby didiw » Sat Feb 11, 2017 9:30 pm

Jak wygląda system znajdywania przeciwników w Trials(Próby)? Czeka mnie gra o 9 wygraną a nie mogę znaleźć przeciwnika. Czy losowanie przeciwnika jest niezależne od tego o które zwycięstwo walczę czy np. muszę dostać przeciwnika, który zaszedł równie wysoko co ja. Muszę dodać, że na mniejszych ilościach wygranych przeciwnik znajdywał się relatywnie szybko.

Z góry dziękuję za odpowiedz.
didiw

Postby Ravignir » Sun Feb 12, 2017 10:50 pm

Zazwyczaj system szuka przeciwnika z podobnym wynikiem. Jednak, jeśli przez dłuższy czas nie jest w stanie nikogo znaleźć to możesz zostać sparowany z osobą o słabszym/lepszym rezultacie.
Polish forum moderator
SW player since summer '15|One Turn Decks devoted - I had over 30 different OTK decks in DoC|Former DoC player - DoC Print & Play version - Click! - enjoy!
Ravignir

Cos jest niezrozumiale

Postby mishe1pah » Mon Sep 17, 2018 11:08 am

Witam
Pytanie brzmi czy polykaliscie depakine czy jest jakis nowszy lek o podobnym dzialaniu co nie niszczy tak watroby niewypadaja wlosy itd czy macie cosco wam lekarz zamienil? prosze o odpowiedz
mishe1pah

Return to Polski