The forums are closed as we are moving all discussions into Discord.

Join our Discord server by following this link.

Бъг с Landslide

Форум на български език

Бъг с Landslide

Postby ikolev » Tue Apr 14, 2015 10:34 pm

Здравейте,

Първо да кажа че съм много впечатлен от играта, поздравявам екипа и ви желая главозамайващ успех :)

Сега искам да докладвам тук един бъг който забравих да изпратя по време на игра. Когато играя Landslide и задържа мишката върху противникова гадина с прикачена към нея карта, автоматично се увеличава картата на гадината, с прикачената към нея карта отстрани. От този момент нататък не може да се направи нищо освен да се изберат и двете карти като цели на Landslide, което очевидно не е това което човек иска (връщането на гадината е достатъчно, прикачената магия ще се унищожи). Мога да изпратя видео с проблема ако не е ясно.
Като цяло ми се струва че увеличаването на карти е нестабилно, например вече бях писал за подобен бъг с Gross Experiment, картите от дека които излизат за да избереш Имплант закриват бутона за потвърждение.

Поздрави.
ikolev

Re: Бъг с Landslide

Postby ivko » Wed Apr 15, 2015 6:23 am

Здравей и благодаря!

Този бъг не го знаех, така че мерси и за репорта. Няма нужда от видео. Знам също и че си подкрепил играта финансово, така че станаха вече три пъти благодаря :)

Ще се постараем да не разочароваме никой когато излезе играта. Отивам да се старая :D

Поздрави,
Ивко
Your friendly Spellweaver lead, programmer, designer... you name it!
ivko

Return to Български