Page 1 of 1

Вашите първи впечатления

PostPosted: Mon Jan 12, 2015 1:10 am
by peace
Здравейте.
Тепърва форума ще набира сила и ще се включват все повече хора,затова реших да направя и темата,а понякога и без да го осъзнаваме,ние помагаме и на съпорта,чрез feedback,със нашите мнения :)

Аз като човек,пробвал няколко игри с карти,мога да кажа,че тази също ми е много сложна и дори непонятна в този момент.Не успях да направя и една пълна битка заради проблеми със сървърите,но като цяло намирам геймплея за доста труден.
В графично отношение мога да я похваля,няма какви претенции да имам,за каквото и да е било.

Споделете вашето първо впечатление,било то положително или отрицателно.

Re: Вашите първи впечатления

PostPosted: Mon Jan 12, 2015 3:43 am
by DjiDjo
Аз пък не намирам никакви проблеми с трудноста, напротив. Харесва ми куест системата, поне за момента винаги има нещо, какво да се прави дори и срещу A.I..
Според мен обаче, не би трябвало да има комон Шрайнове в паковете, а всеки акаунт да има ънлимитед от комон шрайновете, понеже в момента е невъзможно почти да си направиш дек само от пакове, дори и да ти се е паднал герой.

Re: Вашите първи впечатления

PostPosted: Mon Jan 19, 2015 1:52 am
by gigon
Първо впечатление -

1. Красиви рисунки, никакъв гамеплей. Аз харесвам pvp, тук не можах бързо да влезна там където са дуелите. Не искам да се занимавам с quests и история, искам бързо да мога да се бия с другите играчи.

2. Не можах да схвана сюжета, прекалено малко информация има за това какъв е този свят, кой си ти и защо се бориш.

3. Въпреки текста отброяващ играчите в играта, имам усещането, че играя сам. Липсва ми някакъв общ чат в играта или друга социална система.

4. Играта има много потенциал. Картинките са добри. Прекалено малко звуци има още, очакваме много още. Прекалено малко анимации има - примерно когато си взимаш от магазина пакове очакваш нещо повече.