The forums are closed as we are moving all discussions into Discord.

Join our Discord server by following this link.

Вашите първи впечатления

Форум на български език

Вашите първи впечатления

Postby peace » Mon Jan 12, 2015 1:10 am

Здравейте.
Тепърва форума ще набира сила и ще се включват все повече хора,затова реших да направя и темата,а понякога и без да го осъзнаваме,ние помагаме и на съпорта,чрез feedback,със нашите мнения :)

Аз като човек,пробвал няколко игри с карти,мога да кажа,че тази също ми е много сложна и дори непонятна в този момент.Не успях да направя и една пълна битка заради проблеми със сървърите,но като цяло намирам геймплея за доста труден.
В графично отношение мога да я похваля,няма какви претенции да имам,за каквото и да е било.

Споделете вашето първо впечатление,било то положително или отрицателно.
peace

Re: Вашите първи впечатления

Postby DjiDjo » Mon Jan 12, 2015 3:43 am

Аз пък не намирам никакви проблеми с трудноста, напротив. Харесва ми куест системата, поне за момента винаги има нещо, какво да се прави дори и срещу A.I..
Според мен обаче, не би трябвало да има комон Шрайнове в паковете, а всеки акаунт да има ънлимитед от комон шрайновете, понеже в момента е невъзможно почти да си направиш дек само от пакове, дори и да ти се е паднал герой.
DjiDjo

Re: Вашите първи впечатления

Postby gigon » Mon Jan 19, 2015 1:52 am

Първо впечатление -

1. Красиви рисунки, никакъв гамеплей. Аз харесвам pvp, тук не можах бързо да влезна там където са дуелите. Не искам да се занимавам с quests и история, искам бързо да мога да се бия с другите играчи.

2. Не можах да схвана сюжета, прекалено малко информация има за това какъв е този свят, кой си ти и защо се бориш.

3. Въпреки текста отброяващ играчите в играта, имам усещането, че играя сам. Липсва ми някакъв общ чат в играта или друга социална система.

4. Играта има много потенциал. Картинките са добри. Прекалено малко звуци има още, очакваме много още. Прекалено малко анимации има - примерно когато си взимаш от магазина пакове очакваш нещо повече.
gigon

Return to Български