Ponieważ na polskim forum mamy tutaj stosunkowo cicho postanowiliśmy z Lorenthielem troszkę rozruszać towarzystwo.
Chcieli byśmy urządzić nieoficjalny turniej polskiego community. Na razie możemy zagwarantować jedynie zabawę, możliwość poznania osób i pomoc w nauce gry dla osób początkujących. Turniej otwarty by był dla każdego kto tylko by był chętny począwszy od ludzi, którzy zaczęli nawet dzisiaj grę, po starych wyjadaczy

Jeśli chodzi o nagrody, tutaj w obecnej chwili zagwarantować nie mogę nic. Najpierw chcieli byśmy zobaczyć czy byli by chętni do takiego rodzaju integracji. Jeśli będzie chociaż te 8-10 osób to napiszę do ivko o ewentualne nagrody, ale na obecną chwilę nie mogę nic zagwarantować, dlatego każdy, kto był by chętny, niechaj napisze post pod tematem.
Kiedy?
Data do ustalenia, zależne od tego kiedy będzie wszystkim pasować.
Zapraszam wszystkich chętnych do dyskusji, a jeśli ktoś z początkujących chciał by się poznać lepiej i pogadać o szczegółach, podstawach gry, czy po prostu luźnych sprawach, chętne na wszytko odpowiem. Wystarczy napisać do mnie lub po prostu dodać mnie w grze do znajomych (nick Rimuel, tak samo jak na forum).
To chyba tyle